Aiga> Faʻatau> Holographic Hormal Lamination ata tifaga> Holo8graphic mamanu lamepa pepa
Holo8graphic mamanu lamepa pepa
Holo8graphic mamanu lamepa pepa
Holo8graphic mamanu lamepa pepa

Holo8graphic mamanu lamepa pepa

Totogi totogi: L/C,T/T

Oloa Uiga
Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Ton
Faamatalaga o oloa

Faamatalaga faamatalaga

Holographic faʻatulagaina pepa o Lauiloaina o loʻo suia le auala matou te iloa ai ma fegalegaleai ma lolomi mea. E ala i le tuʻufaʻatasia o le ata vaʻaia o mea e tupu i totonu o le aofaʻiga o faʻagasologa, o nei pepa faʻaopopo se fou itu fou o le apili ma le aoga i oloa eseese. O lenei tusitusiga e te faʻatupuina ai foliga fou, talosaga, ma penefiti o le fale faʻamasino mamanuina o laʻau o laʻau.

## O le a le fale talimalo e mamanuina pepa lamea?
O le Holond88graphic Potuction Clomination o se ata o se ata o loʻo i totonu o le Holographic mamanu e faʻatupu ai se faʻaupuga o le loloto ma le gaioiga. A faʻaaoga i le lolomiina o mea lolomiina, e faʻatupu ai se mesmerad o le 3D aafiaga, faia le laualuga o loʻo olaola i le sioa ma lanu e suia ma le vanimonimo o le toto.

## foliga ma lelei
1. ** Dynamic Valiega Extra Acation: ** O le Holo8graphic Patterns e maua ai se foliga ese ma mata-foliga foliga, faʻamalieina le tosina o mea lolomi.
2. ** Faʻamalosi Puipuiga: ** E masani ona faʻaaogaina i le malupuipuia lolomiina, o nei pepa aloaia e mafai ona tuʻufaʻatasia mea lavelave manatu e faigata ona toe faʻatasia ai.
3. ** E tusa ai: ** E talafeagai mo se lautele o talosaga, mai le afifiina ma le faʻalauiloaina o mea i pepa saogalemu ma ID pepa.

## Talosaga i vaega eseese
Holondiccord faʻatulagaina o laʻau faʻatasiga o loʻo faʻaaogaina i le tele o pisinisi e faʻaopopo le tau ma le esetia i oloa. I le maketiina, latou te faʻaaogaina e fausia ai ni mea vaʻaia e mafua ai le mafaufau. I le vaega saogalemu, latou te saunia se auala o faʻamaoniga pepa ma oloa.

## O le aafiaga i le Branding ma Canumer o lona uiga
Tuufaatasia o nofoaga o le holoqugraphic i luga o pepa e mafai ona faʻateleina se foliga o le faʻailoga o le faʻailoga, o loʻo faʻaalia ai o le fou ma le tipi-pito-pito. O le tafeaga o mea e fiafia ai o le aufaʻatau ae le naʻo le tosina mai o tagata faʻatau ae faia foi le manatuaga o fegalegaleaiga, faʻaleleia o le faʻailoga tagata ma tagata faʻamaoni.

## Induma
O le tulaga lelei o le holographic o lamepa e sili atu nai lo na o se mea teuteu elemene; O i latou o se meafaigaluega mamana i le faʻaleleia o mea lolomi. O le ofoina atu o penefiti uma a le afitugofie, latou te tutū i le pito i luma o le lolomikonolosi o le tekonolosi, suia mea masani i aafiaga uiga ese.

20240327130205 Png20240328113225 Png20240327130219 Png
555

La Tatou Misiona
►Arry i luma o le faʻaaogaina o le Eco-faauo mea - - o le ata o le falemaʻi ---- i le lolomiina & afifiina alamanuia mai le lalolagi atoa.
►devovete tatou i faiga lelei faʻatonutonu faʻatonutonu, ia mautinoa le maualuga uiga lelei faʻapea foʻi ma tautua pito i luga mo a matou tagata faʻatau.

► Fale e fai o se atinaʻe e faʻamamaluina e le sosaiete.


2024 01 17 11 28 4302024 01 17 11 27 128


Tatou Aoina
► faʻamanatu le suʻesuʻega ma atinaʻe ma le Beijing Sking University, matou te faʻalauiloaina le laina fou ma tulaga lelei faʻatonutonuina o faʻagasologa ma mea faigaluega e maua ai le maualuga lelei o le fanua.
►We o loʻo faʻatinoina lelei le tulaga lelei o oloa pulea, pei o le SPC (fuainumera faiga faʻatonutonu) ina ia mautinoa e faʻatonutonu lelei.
► 'Ua maeʻa ona faamaonia e SGS, e fetaui ma le mataupu o le EU ma faʻamaonia e ISO e faʻafaigofie ai le matou ituaiga o siosiomaga, pei o le fanua o meaʻai ma tumaʻoti.


Sapalai Gafatia & Faʻamatalaga Faʻaopo...

Totogi totogiL/C,T/T

IncotermCFR,CIF,FOB

Other information

Mea vevela

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu