Aiga> Faʻatau> Digital Hormal Lady> Vailaau tetee o le fale moe
Vailaau tetee o le fale moe
Vailaau tetee o le fale moe
Vailaau tetee o le fale moe

Vailaau tetee o le fale moe

Totogi totogi: L/C,T/T

Oloa Uiga
Afifiina & Faaooina
Faʻatau Iunite : Ton
Faamatalaga o oloa
Faamatalaga faamatalaga

O le vailaʻau o le vailaau o le Faletupe o Falemai o loʻo avea ma mea faʻapitoa na fuafuaina e puipuia ai le saua o vailaʻau, taumaliga, ma isi vailaʻau leaga. O lenei ituaiga o ata tifaga e taua i siosiomaga o loʻo aliali mai i mea e masani ai i le vailaʻau, manaʻomia se puipuiga malosi e faʻamalosia ai le amio saʻo ma galuega. O le teteʻe atu i le ata i vailaʻau e le gata mai o le lauʻeleʻele e aofia ai foʻi ma le faʻamasaniga o le saogalemu ma le le fiafia i le tele o pisinisi ma pisinisi faʻapisinisi.

#### le taua o le vailaau tetee

O le vailaau e teteʻe ai i le falemaʻi o loʻo avea ma inisinia e ola ai i le malosi o le vailaʻau Ole tetee lea e taua tele i hashomation o loʻo masani ai ona faʻaalu tulaga lamatia, puipuia tulaga lamatia ma faʻalautele le ola o oloa ma mea faigaluega.

#### foliga taua o le vailaau tetee

1. ** Puipuiga Puipuiga: ** O LE FAʻAVAVAU FAʻAFAIFAIGA I LE ACHIDS, Alkalis, ma suauu, puipuia o mea autu.
2. ** O le taimi lata mai: ** na fuafuaina e onosaia faigata faigata, o loʻo faʻatumauina ai ona uiga puipui i luga o le taimi.
3. ** E talafeagai: ** E talafeagai mo le tele o talosaga, e aofia ai mea faigaluega meafaigaluega, laʻau gaosi, ma faʻailoga i fafo.
4. ** Faʻamalieina o le Tausiga: ** O le ata tifaga o le faʻataʻitaʻiga e faʻafaigofie ai le faʻamamaina ma le tausiga, pei ona mafai ona oʻo atu i tagata arsh e aunoa ma le faʻaleagaina.
5. ** Saogalemu Faʻaleleia: ** Faʻaititia le tulaga lamatia o vailaʻau oona, lea e mafai ona oʻo atu ai i le fausiaina o le toʻilalo poʻo mea lamatia.

#### talosaga i vaega eseese vaega

Chemics Solitulafono Fale o le Humarmal ata i se tasi itu o loʻo feagai ai ma gaioiga vailaʻau, pei o gaosiga, vailaʻau o vailaʻau. E taua foʻi i le fale suʻesuʻe mo le puipuia o mea faigaluega ma galuega i luga o le suavai ma le faʻaleagaina. E le gata i lea, i luga o le otometi ma le Arospace alamanuia, e fesoasoani i le puipuia o vaega ma vaega na aliali mai i le vailaau sooupu.

#### alualu i luma alualu i luma ma mea fou

O le atinaʻeina o vailaʻau o vailaʻau o loʻo tuliesea i le alualu i luma i Polymmer Saienisi ma luga o le afi o le osofaʻiga. Fitivi i mea faʻapitoa, pei o le tuʻufaʻatasia o Nanotechnology ma alualu i luma Polymer Broves, ua faʻaleleia ai le tetee i le tino ma le fetuutuunai o ona tino.

#### le lumanaʻi o vailaʻau puipuiga

O suʻesuʻega alualu i luma ma fou i nofoaga Saienisi o loʻo faʻalauteleina o agavaʻa o vailaʻau faʻasao, e aofia ai le atinaʻeina o ata tifaga poʻo le faʻailo. O na alualu i luma e manaʻomia e faʻalautele le aotelega o talosaga ma faʻateleina le aoga o vailaʻau i nofoaga o lomu soifua.

#### Faaiuga

Vailaau tetee o le fale talimalo o se vaega taua o se vaega mataga i le puipuia o mea ma mea i totonu o siosiomaga i totonu o le vailaau o le tino. O lona tomai e maua ai le puipuiga ma le faʻatuatuaina puipuiga e avea ai ma maatulimanu i le tausiga o le saogalemu ma le umi o le tele o pisinisi ma faʻapisinisi fanua. I le avea ai ma tekonolosi moliaga, o foliga ma talosaga o nei ata o le a faʻaauau ai le ola, na ofoina atu le siʻitia faʻasaoina puipuiga ma mea fou e mafai ai i le lalolagi atoa.

20240328120243 Png20240328105023 Png20240328104912 Png


La Tatou Misiona
1.Carry i luma o le faʻaaogaina o le Eco-faauo mea - * O le Premal Time ---- I le Lomitusi & afifiina alamanuia mai le lalolagi atoa.
2.E'peʻapeina i tatou lava i faiga lelei faʻamaoni, ia mautinoa le sili atu oloa lelei faʻapea foʻi ma le tautua pito i luga mo a tatou tagata faʻatau.
3.NTERVIITO e avea ma se pisinisi e pei ona faamamaluina e le sosaiete.





Tatou Aoina
1. Fetauiina le suʻesuʻega ma atinaʻe ma le Beijing Sking University, matou te faʻalauiloaina ni oloa fou oloa ma tulaga lelei faʻatonutonuina gaioiga ma mea faigaluega e maua ai le maualuga o le lelei o le fanua faʻapipiʻi.
2. Aua neʻi faia se tulaga lelei o oloa, pei o le SPC (fuainumera faʻagaioiga) ina ia mautinoa o le lelei e pulea.
3.O le taimi na faamaonia e SGS e fetaui ma le faʻailoga o le EU ma faʻamaonia e ISO e faʻafaigofie ai le matou ata ma e mafai ona faʻaaoga i lau oloa ma le tumama.


2024 01 17 11 27 128







Faatatau ia tatou

Na faʻatuina la matou kamupani i le 1997 ma tuʻuina atu i suʻesuʻega ma maketi o maketi o ata faʻapipiʻi ma polymer. Sa matou masani lava i le ala o le aʻoaʻoina ma faifai pea suʻesuʻega, ma e ala i fesoʻotaʻiga umi kamupani pei o le Iunaite Setete ma Iapani, matou te avea ma se pisinisi gaosi oloa i aso nei. E taua tele a matou kamupani i suʻesuʻega ma atinaʻe ma le gaosiga, a o tuʻufaʻatasia ma le faʻamama ma fofo, ma maua ai ni lapoʻa o mea totino. O oloa e aofia ai BAppletional BAPP ma fagafao na laga vevela ata tifaga, faʻapea foʻi ma le tele o galuega a Polymer. Na latou faaaogaina i ni fale eseese e pei o le lolomiina ma le afifiina o le lolomiina o, ata puʻe, e mafai ai e le eletise, ona o isi mea, ma meaola. , Asia, ma Aferika. Ua matou faʻatuina ni faiga lelei lelei ma le tele o tagata faʻatau. Mo le tele o tausaga, ae sa faʻaauau pea ma faifai pea le faʻateleina o le faʻagasolo ma faʻamalosia.
Sapalai Gafatia & Faʻamatalaga Faʻaopo...

Totogi totogiL/C,T/T

IncotermCFR,CIF,FOB

Other information

Mea vevela

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu